Nyt menukort 1. september
Varmrøget laks med spæde salater, syltede rødløg, håndpillede rejer samt urtemayo.
Hertil friskbagt surdejsbrød og smør.
128Kr
Klassisk italiensk tomat salat med økologisk mozzarella, frisk basilikum, balsamico eddike samt solmodne bøftomater.
118Kr
250G hakket Himmerlands oksekød på ristet brød med løg, rødbeder, pickles, peberrod, kapers og æggeblomme
148Kr
250g oksekød fra Himmerland, trøffelbagte tomater, syltede rødløg,
bacon, cheddarost, chilimayo samt salat.
Hertil pommes frites og aioli.
158Kr
Vegetar bøf af soja og urter, cheddarost, trøffelbagte tomater, syltede rødløg,
chilimayo samt salat.
Hertil pommes Frites og aioli.
158Kr
2 slags charcuteri fra Rævhede Naturprodukter, varmrøget laks med håndpillede rejer,
ost, oliven samt div. Tilbehør
hertil friskbagt surdejsbrød og smør.
148Kr
En stegt samt en dampet rødspættefilet, ristet brød, håndpillede rejer,
friske asparges, varmrøget laks, salat, citron og caviart samt bies dressing.
168Kr
serveres fra kl 17:00
Med avokado, knas samt urter
98Kr
Klassisk italiensk tomat salat med økologisk mozzarella,
frisk basilikum, balsamico eddike samt solmodne bøftomater.
78Kr
Cecina de Leon (lufttørret okseskank), med rygeostecreme, frisk pære samt hjemmelavet sylt.
98Kr
(Til alle
forretter serveres der friskbagt surdejsbrød og smør)
Wienerschnitzel af dansk Himmerland kalvefilet.
Serveres med brasede Vildmosekartofler, ærter samt smørsovs og wienerdreng.
218Kr
En stegte samt en dampet rødspættefilet serveret på ristet brød med håndpillede rejer,
friske asparges, varmrøget laks, salat, citron og caviart samt bies dressing.
(Tilkøb ekstra fiskefilet 35Kr)
178Kr
250g oksekød fra Himmerland, trøffelbagte tomater, syltede rødløg,
bacon, cheddarost, chilimayo samt salat.
Hertil pommes frites og aioli.
168Kr
Vegetar bøf af soja og urter, cheddarost, trøffelbagte tomater, syltede rødløg,
chilimayo samt salat.
Hertil pommes Frites og aioli.
168Kr
300G ribeye, grass fed, ungkvæg med ristede vildmose kartofler,
sauce bearnaise samt årstidens grønt.
298Kr
Krondyrskød kogt mørt i Fyrkat dunkel med årstidens grønt.
Hertil nye ristede kartofler.
228Kr
Pandestegt rødspætte med nye kogte kartofler,
persille smørsovs samt dampede grønsager.
228Kr
Kamben marineret i Bies øl/BBQ-sovs med hjemmelavet coleslaw.
Hertil pommes frites samt aioli.
(Tilkøb et ekstra ”rak” 45kr)
(Ca. 400-500g)
178Kr
Rabarber trifli med hjemmebagt nøddemakroner samt vaniljecreme.
98Kr
Sød maltjord, friske bær samt mandarin sorbet.
98Kr
Gratineret gedeost med pærekompot samt friske figner
Hertil friskbagt surdejsbrød og smør.
128Kr
Vælg mellem
Nuggets med pommes 78kr
-
Fiskefilet med pommes 78kr
(Alle børneretter serveres med ketchup
og remoulade)
(Under til 12år)
Ophavsret ©