Klassiske Onsdage
Gå ikke glip af dagene hvor Bies Bryghus serverer de klassiske retter.
Så skynd jer ind og booke bord til Klassiske Onsdag.
(Der bliver kun serveret den pågældende ret på klassiske onsdage, der kan ikke vælges fra menukortet)
Hver onsdag er der en ny ret.
15. oktober
– Stegt flæsk serveret med kogte kartofler, rødbeder og persillesovs
22. oktober
– Wienerschnitzel a la Bies Bryghus serveret med brasede kartofler, ærter og smørsauce.
29. oktober
– Farseret porrer serveret med kogte kartofler, råsyltede tyttebær og sauce.
12. november
– Skipperlabskovs serveret med rødbeder, sennep, koldt smør, purløg og rugbrød.
19. november
– Tarteletter med høns i asparges.
26. november
– Karbonade serveret med kogte kartofler og stuvede grønærter.
3. december
– Stegt medister serveret med rødkål, agurkesalat, kogte kartofler og sauce.
10. december
– Ribbensandwich
17. december
– Forloren hare serveret med rødbede, kogte kartofler og sauce.
Book et bord
Når du booker bord til dette, serveres den pågældende ret som findes på den Klassiske Onsdag.
Der vil ikke være mulighed for at vælge fra menukortet den pågældende aften.