Fest på Bie's 

Om i skal holde fest på bie's eller derhjemme så leverer vi alt hvad hjertet kan begære. Der er både mulighed for at Vi laver færdiglavede menuer til dit selskab, eller at i kan komme med et ønske og planlægge jeres egen fest i vores skønne lokaler. 
På restaurant bie's bryghus laver vi alt fra bunden med de bedste lokale råvarer, og sørger for smukke omgivelser, så din fest bliver et minde for livet.
Om det er en lille sammenkomst eller et kæmpe bryllup så står vi klar til at give jer en fantastisk fest.
vi har plads til over 120 gæster, samt mindre selskaber.
Som noget helt nyt stiller vi vores nye mødelokale til rådighed (annekset) hvor vi har plads til 30 personer. Her har i mulighed for at holde et møde/selskab for lukkede døre.
Ring for mere info på 98525298


OBS:

ved bestilling af 12+ personer beder vi jer om at der skal læses betingelserne for selskab af horesta's (ved afbestilling). 1 ugen inden aftalt dato.

"§3 Selskabsarrangement - krav på godtgørelse Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct. • til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kan hotellet eller restauranten m.v. kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser. 
• senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangementet kan hotellet eller restauranten m.v. kræve en godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser."

(læs alle selskabs regler af horesta på linket under)
https://www.horesta.dk/media/1934/hvad-man-boer-vide.pdf