Bies øl

Oplev og smag vores mange spændende øl.

Smagen af Bies Bryghus, 5 x 8 cl

Sammensæt et smagsbræt af 5 forskellige øl fra fad, og find din ynglingsøl fra Bies Bryghus.
Kombiner dine øl med vores Bies Favoritter, og nyd den gode sammensætning af øl og mad.

65,-

25 cl Fadøl 35,-

50 cl Fadøl 65,-

75 cl Fadøl 95,-

Flaske øl 70,-

Spørg betjeningen, hvilke øl der i dag findes på fad
 

Bies Bryghus – Hobbie, 4,6%
Let gylden Pilsner med kridhvid skum. Let kornsmag med lidt mere smag end den traditionelle pilsne.

Bies Bryghus – Racebeer TK9, 5,6%
Ravfarvet øl med flot hvid skum. Flot klassisk blød smagsprofil, med et strejf af citrus. Lavet i samarbejde med Tom K.

Bies Bryghus—Torvekonen, 4,6%
Gylden Classic med en snært af karamelfarvet skum. Let krydret og sødme, med en frisk humlesmag.

Bies Bryghus—Hr. Svendsen, 5,5%
Gylden frisk Pale Ale med letgylden skum. En mild, let frisk, bitterhed med aromaer fra citrusfrugt.

Bies Bryghus—Anno 1841, 7,5%
Mørk Dobbeltbock er en mørk øl med flot karamelfarvet skum. Er ufiltreret og upasteuriseret, og med en god maltetsmag.

Bies Bryghus—Fyrkat, 4,6%
Klar og dyb karamelfarvet Dunkel med rødligt skær. Har en frugtig og maltet duft, med kraftig maltsmag og en smule bitterhed i eftersmagen.

Bies Bryghus—Væbner, 6,0%
Mørk og ravgylden Brown Ale med karamelfarvet skum. Har en let brændt maltsmag, med en mild humlearoma, og en duft af nødder og en smule røg. Fyldig og lang eftersmag.

Bies Bryghus—Havnefoged, 7,5%
Helt mørk og sort Porter med fyldig og kraftige nuancer af kaffe of chokolade, men samtidig rund og let. En ristet, varm og vedvarende eftersmag.

Bies Bryghus—Forårsbryg, 7,0% (Efter Sæson)
Gylden Strong Lager, som er brygget på bygmalt, masser af økologisk rørsukker og humletypen perle. Det er en stærk pilsner med restsødme og alkoholvarme.

Bies Bryghus—Julebryg, 6,5% (Efter Sæson)
Rødbrun Bock med en duft af karamel og julens krydderier. Et flot gyldent skum. Smagen er en blanding mellem maltens sødme, humlens bitterhed og toner af lakrids. Der vil opleves en smule restsødme fra brygningen i smagen.